top of page
Buscar
  • Foto del escritorAgrupació APPA

Pròxima fira-degustació a Agullana

Aquest proper dissabte 22 d'octubre participem en una fira-degustació en el marc de la jornada "Repensem-nos: les dones, les viles i les seus municipals" on l’Ajuntament d’Agullana i el Consorci Salines Bassegoda volen impulsar iniciatives d’empoderament rural i de transformació territorial

El projecte, que duu el nom de “Matriu territorial” en referència directa a una xarxa col·laborativa, té l’objectiu de dinamitzar i facilitar la creació d’espais i eines a la població perquè es generin idees i oportunitats individuals i col·lectives que donin valor als actius del municipi.

D’acord al projecte, el dissabte 22 d’octubre, al llarg del matí i fins l’hora de dinar, s’ha organitzat una jornada participativa: “Repensem-nos”, per facilitar l’organització i l’ús d’un espai comunitari a l’Asil Gomis.

La trobada és oberta a la gent d’Agullana i de l’Estrada, però també a tothom que té relació amb el municipi. Les inscripcions per assistir a la jornada son mitjançant el correu ajuntament@agullana.cat.


Sala Lídia Noguer i espais propers a l’Asil Gomis (C/Dolors Gomis, 11, d’Agullana).

10:00h_ Benvinguda. Josep Jovell, alcalde d’Agullana

10:05h_ Origen/ Identitat. Enric Tubert.

10:30h_ Eines Comunes: introducció d’on venim i objectiu de la Jornada

Marc estratègic “Agenda Rural 2020-2030” i Pacte per les cures

Experiència Núria Social - Olot

Experiència L’Espai - Prats de Lluçanès (a confirmar)

11:30h _ PAUSA: Mural

12:00 a 13:30h _ Sessió participativa: reptes i oportunitats en la gestió públic comunitària d’equipaments municipals _ Cooperativa Resilience.Earth

10:00 a 13:30h Tastet de Productes locals + Itinera (concert Micropobles)









bottom of page