top of page
Buscar
  • Foto del escritorAgrupació APPA

Mercat de "Setmana Santa" d'Agullana

El passat 4 d'Abril, Agullana va acollir el primer mercat físic de l'Agrupació de Petits Productors i Artesans, que va iniciar el seu camí el passat Nadal, quan les condicions sanitàries no van poder permetre fer mercats.


Per sort, aquesta "Setmana Santa" ens vam poder estrenar, va ser tot un èxit, tant en organització com afluència de visitants.


A causa de les condicions sanitàries es van prendre unes mesures per poder dur a terme el mercat; creant un circuit unidireccional marcat amb fletxes i amb dues entrades i sortides, en aquestes hi havia unes bales de palla amb desinfectant i les recomanacions per visitar el mercat. Cada parada tenia el seu propi desinfectant i els productors i artesans eren els encarregats de gestionar les acumulacions davant de les seves parades.


El mercat va durar de les 9h del matí fins a les 14h, estava format per 20 parades sota una mateixa estructura de carpes central a la plaça creant una illa de parades. A part teníem 3 parades més on es podia degustar, hamburgueses, ratafia i cervesa. Durant tot el matí comptarem amb l'actuació de GEM&JOE, un duet de veu, piano i contrabaix, amb una selecció de temes del panorama actual, temes acústics, creant un ambient agradable i acollidor.




bottom of page