top of page
Buscar
  • Foto del escritorAgrupació APPA

L'APPA visita Vilanant en el marc de la FIRAFLOR 2021

Aquest passat diumenge 16 de Maig la gent de l'APPA vàrem ser presents a Vilanant com a MERCAT A PROP, ho vàrem fer en el marc de la Firaflor que organitza l'Ajuntament de la Vila i amb la presència i representació de 24 productors i artesans del grup i els seus productes que van gaudir de l'interès de veïns i visitants.


El Mercat va ser atractiu, vàrem tindre carrers ben guarnits amb motius florals I musicals, l'ambient en general va ser festiu pels veïns I visitants que també varen mostrar interès pels productes exposats a les carpes de l'APPA.




Considerem important ressaltar la qualitat i varietat dels productes exposats com a grup i reiterar la decisió de treballar integralment amb productors i artesans lligats a l'Alt Empordà.

També ho és, la valoració que fem del rerefons social i econòmic que l'APPA com a col·lectiu defensa referent als conceptes de producte i economia de proximitat, el conjunt de microeconomies, espais de treball i producció de riquesa, sostenibilitat ambiental i tot el que això representa pel present i futur del nostre territori, la seva gent i les seves formes de vida.




Continuarem treballant en aquestes línies i en el nostre compromís de qualitat i servei tot esperant una bona resposta dels veïns i visitants de l'Alt Empordà.





bottom of page