Agrupació APPA

20 de may de 20211 min.

L'APPA visita Vilanant en el marc de la FIRAFLOR 2021

Aquest passat diumenge 16 de Maig la gent de l'APPA vàrem ser presents a Vilanant com a MERCAT A PROP, ho vàrem fer en el marc de la Firaflor que organitza l'Ajuntament de la Vila i amb la presència i representació de 24 productors i artesans del grup i els seus productes que van gaudir de l'interès de veïns i visitants.

El Mercat va ser atractiu, vàrem tindre carrers ben guarnits amb motius florals I musicals, l'ambient en general va ser festiu pels veïns I visitants que també varen mostrar interès pels productes exposats a les carpes de l'APPA.

Considerem important ressaltar la qualitat i varietat dels productes exposats com a grup i reiterar la decisió de treballar integralment amb productors i artesans lligats a l'Alt Empordà.

També ho és, la valoració que fem del rerefons social i econòmic que l'APPA com a col·lectiu defensa referent als conceptes de producte i economia de proximitat, el conjunt de microeconomies, espais de treball i producció de riquesa, sostenibilitat ambiental i tot el que això representa pel present i futur del nostre territori, la seva gent i les seves formes de vida.

Continuarem treballant en aquestes línies i en el nostre compromís de qualitat i servei tot esperant una bona resposta dels veïns i visitants de l'Alt Empordà.